KONYA / BEYŞEHİR - Beyşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2024 YKS Afişimiz

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi ve sınavı hakkında öğrencilere tanıtım sunumu yapıldı, sınava başvurmak isteyen öğrencilerimize yardımcı olundu.

Şbt

HEDEF2024 için Konya'da yapılan toplantıya okul koordinatörümüz Makbule Ceylan Karabacak katıldı.

Şbt

Okul rehber öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize "etkili ders çalışma yöntemleri ve sınava hazırlık" konulu seminer verildi.

Şbt

12. Sınıf öğrenci velilerimizle YKS'ye yönelik bilgilendirme toplantısı yaptık.

Eyl

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Cumhuriyetin 100. yılına yakışır şekilde, şenlikle kutluyoruz.

May

Okulumuz 2023-2024 öğretim yılı itibariyle sınavla öğrenci alan Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesi olmuştur.

Emeği geçenlere teşekkür eder, okulumuza ve şehrimize hayırlı olmasını dileriz.

May

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) ve KTS (Kalite Takip Sistemi) kapsamında okulumuzda Ramazan Sandığı uygulamasını hayata geçirdik.

Öğrenciden öğrenciye tecrübe aktarımı...

Meslek tanıtım günlerimiz devam ediyor.

Ara

"Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikin." (Hadis-i Şerif)