KONYA / BEYŞEHİR - Beyşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2024 YKS Bilgilendirme Toplantısına Katıldık

HEDEF2024 için Konya'da yapılan toplantıya okul koordinatörümüz Makbule Ceylan Karabacak katıldı.

İlimizde eğitim veren İmam Hatip Okulları idarecileri ve öğretmenleri, Hedef 2024 YKS-LGS projesi bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen, koordinatör öğretmenlerin katıldığı bilgilendirme toplantısında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut ZENGİN “öğrencilerimizin ve velilerimizin en stresli dönemleri olan bir üst eğitim kurumu sınavlarına hazırlık dönemlerine büyük bir titizlik ve hassasiyet ile yaklaşarak onlara en iyi çözümleri sunmalıyız.” dedi.

İlimiz Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı eğitim kurumlarında gerçekleştirilen Hedef 2024 YKS-LGS projesi kapsamında, katılımcılara destekleme yetiştirme kursları, bir üst öğrenime hazırlık çalışmaları, kamplar, tanıtım faaliyetleri, sınav ve soru rehberliği çalışmaları gibi konularda koordinatör okullar tarafından bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda;

EBA Destekli Eğitim Kaynaklarının kullanılması,

TYT-AYT ölçme ve değerlendirme sınavlarının yapılması,

Konya ÖDM sınavlarının uygulanması,

Soru çözüm saatleri uygulaması yapılması,

Mesleki Kariyer Seminerleri düzenlenmesi,

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının sürdürülmesi,

Üniversite Tanıtım Gezileri düzenlenmesi,

Rehberlik ve Kariyer Planlaması çalışmaları yapılması kararları alındı.

27-02-202427-02-202427-02-202427-02-202427-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 11:32 - Görüntülenme: 48